ИСТОРИЯ
  ДЕЙНОСТ
  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Декоративен разсадник"Чинарите" е създаден през 1998 година,с основно производство - растителност подходяща за направата на живи плетове ( Ligustrum ovallifolium,Thuja orientalis и др.) По късно видовото разнообразие е обогатено с цел да се задоволят търсенията на клиентите. Фирмата разполага със собствен разсадник и градински център в който се предлагат различни видове листнодекоративни и вечнозелени растения в контейнери.
По известни наши клиенти от региона са: фирмите за алуминиева и ПВЦ дограма "Валком" и "Етиком" гр.Петрич,"Зида-92",комплекс "Рай",частен хотел "Едиа"-гр.Сандански,"Интерхотел-Сандански",кметство гр.Сандански и др.Участвали сме в оформянето на дворното пространство на много частни домове в гр.Петрич и гр.Сандански.
През 2004 година фирмата бе избрана за подизпълнител при озеленяването на ГКПП Кулата и ГКПП Златарево.През 2005 е реализиран проект за изграждане на лесозащитен пояс на сметището на гр.Петрич.
Фирмата е доставчик не едни най-големите градински центрове в гр.София-"ХомегарденТТ","Тис","Божилови" и др.
Качеството на нашата растителност се цени от нашите клиенти, защото ние не изневеряваме на принципа си:"Високо качество на достъпна цена." Друго наше предимство е,че извършваме доставка на заявената растителност до клиента максимално бързо.


PowerSoft Ltd- Copyright (c) 2005 All Rights Reserved.